Joukkueet

Turku Eagles Rugby Football Clubin joukkueet ovat sitoutuneen treenaamisen ja omistautuneen seuratoiminnan ansiosta kehittyneet vuosi vuodelta niin joukkueina kuin seurana. Treenaaminen, omatoiminen harjoittelu ja seuratyö jatkuvat entistä tarmokkaampina, ja odotukset ovatkin näiden pohjalta kovia.

Miesten joukkue Eagles pelaa vuoden 2018 kesällä 14. pelikautensa. Miehet lähtevät tavoittelemaan nousua 1-divisioonasta SM-sarjaan. Joukkueella on vahva ja kokenut perusrunko, johon otetaan jatkuvasti uusia talentteja mukaan kehittymään ja ottamaan paikkansa kokoonpanossa. Miesten joukkueen tavoitteet ensi kaudelle ovat  korkealla ja tekemisen meininki on myös sen mukaista.

Naisten joukkue Swans perustettiin vuonna 2012. Kuluneen viiden kauden aikana joukkue on kehittynyt valtavasti, ja tulevaisuuden odotukset ovatkin korkealla. Joukkueessa treenataan tunnollisesti ja tehdään kaikkensa joukkueen eteen, kaveria kannustaen ja tukien.

Turku Rugbyn junioritoimintaa kehitetään jatkuvasti. Aktiivisempaa junioritoimintaa koitetaan kovasti taas saada käyntiin vuoden 2018 aikana. Turun kaupunki edesauttaa nuorten urheiluharrastamisen aloittamista järjestämällä ilmaisia Mihi-vuoroja, joissa pääset nyt kokeilemaan myös rugbya!