Kutsu seuran kevätkokoukseen 17.06.2024 / Invite to Club Spring meeting 17th of June

Posted Posted in Yleinen

Turku Eagles RFC sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 17.06.2024 klo 18.30–20.00 Rederi AB Nathalien toimistolla, osoitteessa Henrikinkatu 10, Turku. Eagles Rugby Football Club ry Sääntömääräinen kevätkokous 2024 Paikka: Rederi AB Nathalie toimisto, Henrikinkatu 10, Turku Aika: 17.06.2024, 18:30-20:00 Kutsu seuran kevätkokoukseen 17.6.2024 / Invite to Club Spring meeting 17th of June […]

Kotkat väänsivät Linnasta voiton – viimeisillä minuuteilla

Posted Posted in Yleinen

Turun kotkat päihittivät Hämeenlinnan 1. miesten joukkueen ensimmäisessä kotiottelussaan 2.7.16. Ennen ottelun alkua oli tiedossa kahden joukkueen tasaväkinen vääntö. Linna RC:n miehet ovat pärjänneet alkukaudesta hyvin ja olivat sarjataulukossa ennen ottelua kolmansina. Eaglesit puolestaan olivat näyttäneet harjoitusottelussaan, että tällä kaudella uusien pelaajien tuomat tuulet ovat alkaneet tuottaa tulosta. Myös tappio ensimmäisestä […]

Unelmien liikuntapäivä liikuttaa myös rugbyn ystäviä

Posted Posted in Yleinen

Unelmien liikuntapäivä haastaa tavalliset liikkujat ikään ja urheilutaustaan katsomatta lähtemään liikkeelle 10.5.2016. Myös Turku Eagles RFC tarttui haasteeseen, ja tarjoaakin ainutlaatuisia rugbyelämyksiä aivan Turun ydinkeskustassa. Joukkueen pelaajat esittelevät lajin saloja kaikille uteliaille klo 15 – 19.30 Turun Puutorilla Waterloon edustalla.

10 syytä, miksi rugby sopii suomalaisille

Posted Posted in Yleinen

Rugby on maailmalla suosittu, mutta suomalaisille vielä melko tuntematon laji. Se on hyvin kummallista, sillä suomalaisilla on tähän fyysiseen joukkuelajiin täydellisesti sopivat ominaisuudet. Listasimme kymmenen loistavaa syytä miksi jokaisen suomalaisen kannattaisi harrastaa rugbya.

Turussa valio-valmentajien joukkue

Posted Posted in Yleinen

Turussa on tänä keväänä nähty treeneissä Suomirugbyn isoja nimiä.

Turussa ovat useana vuona vaikuttaneet kovan tason valmentajat, joista vähintäänkin Alastair Davies on ollut useiden huulilla Suomen rugbyscenessä. Joukkueen kesken ”Al” valmensi miesten ensimmäistä ja toista joukkuetta vuosina 2011-2013. Alastairin vaikutuksesta Turun kotkat nousivat heittopussin asemasta kovaksi kilpailijaksi mestaruussarjassa sekä divisioonassa.

Snow Rugby oli purjojen ja pelin juhlaa

Posted Posted in Yleinen

Vaikka varsinaiseen kauteen on vielä matkaa, pääsivät Turku Eagles RFC:n pelaajat pelin makuun viime viikonloppuna Jyväskylässä, jossa järjestettiin perinteinen Snow Rugby -turnaus. Lumi pöllysi ja taklauksia jaettiin avokätisesti, kun lumirugbyn mestaruuksia ratkottiin todenteolla raikkaassa lumisateessa.

Six Nations on käynnissä – myös Turussa!

Posted Posted in Yleinen

Jokakeväinen jännitysnäytelmä Six Nations kerää jälleen rugbyn ystävät yhteen Turussakin. Rugby unionin maajoukkuekilpailussa eurooppalaiset rugbyjätit Englanti, Irlanti, Italia, Ranska, Skotlanti ja Wales kilvoittelevat reilun kuukauden ajan hopeisesta The Championship Trophysta.

Lupaavia taklaajia ja rugbyn ilosanomaa Ipanamessuilla

Posted Posted in Yleinen

Vaikka taaperoikäiset eivät aivan seuran kohderyhmää olekaan, päätti Turku Eagles RFC tarttua härkää sarvista, kun seuralle kilahti kutsu Ipanahippoihin Turun messukeskukseen. Toista kertaa järjestetyn ”lasten elämystapahtuman” teemana oli matka maailman ympäri, ja seura sai kunnian edustaa englantilaista urheilukulttuuria.

Tule kokeilemaan Rugbya! / Try Out season 2016 is here!

Posted Posted in Yleinen

Mitä ajattelit tehdä tänä kesänä? Huvittaisiko vetäistä pienet matsit? Kiinnostaisiko voittaminen? Nauraminen? Täysillä eläminen?

Jos nyökkäsit edes kerran, kannattaisi kokeilla rugbya. Talven 2016 try outit ovat käynnissä nyt!
———-

What are you going to do next summer? Do you want to fight? Play? Win? Laugh? Live? Love?

If so, you should do Rugby. Try Outs for season 2016 are here!

Varsinais-Suomen liikunnanopettajat rugbyoppitunnilla

Posted Posted in Yleinen

Turku rugby

Eagles ja Swans levittävät Rugbyn ilosanomaa

Eagles RFC oli Varsinais-Suomen liikunnanopettajien seminaarissa Lietohalilla 29.10.2015 mukana antamassa oppitunnin rugbyn hienouksista. Opettajien seminaari pidetään vuosittain, ja sen tarkoituksena on antaa mahdollisuus keskustella muiden liikunnanopettajien kanssa, ja kokeilla samalla useita uusia urheilulajeja. Tänä vuonna yksi kokeiltavista lajeista oli rugby, ja tarkemmin rugby-union. Opettajat saivat kokea millaista on kun herrasmieslajissa syötetään vain ja ainoastaan taaksepäin.

Nainen, sinulle on haaste – kokeile Rugbya

Posted Posted in Yleinen

Turku rugby swans

Naisten rugby on joukkuelaji vailla vertaa, parasta, mitä Turku voi tarjota

Haluatko kokeilla jotain uutta, haastavaa, ehkä hieman pelottavaa, säväyttävää, taktista, rentouttavaa, viihdyttävää, addiktoivaa ja täynnä iloa sekä rakkautta olevaa lajia?

Turku Rugby Swans -joukkue järjestää uteliaille, lajista kiinnostuneille, yllytyshulluille ja kokeilunhaluisille naisille tilaisuuden päästä kokeilemaan pallopelien verratonta kuningaslajia, Rugbya. Järjestämme marraskuussa 4 kokeilutreenikertaa, jolloin tutustutaan rugbyn perusteisiin helppojen harjoitteiden kautta. Kynnys tulla kokeilemaan on todella matala, aiempaa kokemusta lajista, pallopeleistä tai edes urheilusta ei tarvita.

Turku Eagles RFC:n syyskausi on alkanut!

Posted Posted in Yleinen

Turku rugby

Rugbysyksy on käynnistynyt Turussa mukavasti. Alavireisesti mennyt kausi jätti sopivasti treenikimmoketta tulevaan kauteen, harjoitushalli saatiin talkoovoimin pystyyn, minkä lisäksi kouluissa pidetyille rugbytunneille on osallistunut jo huikeat 920 oppilasta.

Miesten joukkue Eagles ja naisten joukkue Swans treenaavat jo ahkerasti talviharjoitteluhallin uumenissa. Rekrytointikampanjat ovat käynnissä, talveksi suunnitellaan voitokasta reissua Snow Rugbyyn sekä selvitellään mahdollisuuksia järjestää harjoitusotteluita ja osallistua 7-turnauksiin. Vaikka varsinainen pelikausi ei ole edes käynnissä, tapahtumia ja tekemistä on käynnissä koko ajan!