Juniorit

Junioritreenit alkavat heinäkuussa, tervetuloa mukaan! / Junior trainings starting on July, welcome aboard!

Turku Eagles RFC viikottaiset junioritreenit alkavat 4. heinäkuuta. Treenit ovat sunnuntaisin klo 16–17 ja paikkana toimii Kupittaa 11 -kenttä (lähellä Lemminkäisenkatua, Kupittaan Hesburgerin ja koirapuiston läheisyydessä). Treenit on suunnattu noin 13–17-vuotiaille ja mukaan voi tulla ilmoittautumatta. Lisätietoa voi halutessaan tiedustella sähköpostista eagles@finland.rugby

Treenit ovat ilmaiset eivätkä sido sinua mihinkään eli kokeilemaan voi tulla rohkeasti yksin tai kaverin kanssa! Mitään etukäteistietoa rugbysta ei tarvita vaan ohjeistamme kaiken tarvittavan paikan päällä. Urheiluun sopivat vaatteet, vesipullo ja lenkkarit tai nappikset riittävät varustukseksi.

Lisätietoa rugbysta

***

IN ENGLISH

Turku Eagles RFC weekly junior training will be starting on 4th of July. Trainings will take place on Sundays at 4–5 pm in Kupittaa 11 pitch (close to Lemminkäisenkatu next to Kupittaa Hesburger and Kupittaa dog park). Trainings are targeted at around age group 13–17 and you can join without prior notice. More info can be inquired via email eagles@finland.rugby.

Trainings are free of charge and they don’t tie you to anything so it is easy to join by yourself or with a friend! No prior knowledge of rugby is needed since everything will be instructed on the spot. Ordinary training clothing, water bottle and sneakers or cleats are sufficient equipment.