kausi 2019Yleinen

Naisten avoimet rugbytreenit joulukuussa!

Turun naisten rugbyjoukkue Swans toivottaa avoimin sylin kaikki hieman hullunrohkeat itsensähaastajat kokeilemaan rugbya koko joulukuun ajan aivan ilmaiseksi ja sitoumuksetta!

Rugby on soikeasta pelivälineestään, hurjan näköisistä taklauksista ja erikoisista ihmiskasoista tunnettu pallopeli, jonka suosio kasvaa tasaisesti vuosi vuodelta myös Suomessa! Swanien treeneissä pääset tutustumaan monipuolisesti rugbyn eri osa-alueisiin ja haastamaan itseäsi uudenlaisen urheilulajin parissa. Aiempaa lajikokemusta tai –tietämystä ei edellytetä, reipas asenne ja vesipullo ovat kaikki, mitä koko joulukuuna tulet Impivaarassa tarvitsemaan! Treenivaatteiksi sopivat kevyet sisäliikuntavaatteet, nappikset tai lenkkarit ja halutessasi hammassuojat.

Treenaamme Impivaaran lämpimässä jalkapallohallissa tekonurmella maanantaisin klo 19:45 ja torstaisin klo 19:45 (parilliset viikot) tai klo 20:45 (parittomat viikot).

Tarkat treenipäivät ja –ajat:
3.12. maanantai, klo 19:45
6.12. torstai, 20:45
10.12. maanantai, klo 19:45
13.12. torstai, klo 19:45
17.12. maanantai, klo 19:45
20.12. torstai, klo 20:45

Jos nautit joukkueurheilusta, itsesi haastamisesta, tosissaan kilpailemisesta ja/tai hyvässä porukassa treenaamisesta, niin tule ennakkoluulottomasti kokeilemaan, miten se soikea pallo istuu just sun käteen! Voit tulla treenaamaan kanssamme halutessasi vain kerran, useamman tai vaikka jokaisiin joulukuun treeneihin. Nyt jos koskaan on uuden lajin kokeilemisen kynnys matala! Tervetuloa! Nähdään Impparissa!

Lisätietoja Facebookista tai laittamalla mailia joukkueenjohtajallemme: swansmanager@turkurugby.fi

 

TURKU RUGBY SWANS

Swans on noin 30-päinen naisurheilujoukkue, jossa tavoitteet sekä yhteishenki ovat korkealla, ja tekeminen on hauskaa mutta määrätietoista. Ikähaarukkamme on 17-vuotiaasta aina 40-kymppisiin, ja porukkaan mahtuu niin äitejä, yrittäjiä, opiskelijoita, työssäkäyviä, vuorotyöläisiä, sisaruspareja, entisiä huippu-urheilijoita ja entisiä sohvaperunoita. Jokaiselle treenaajalle löytyy se oma paikka ja tehtävä pelikentältä, sillä rugby vaatii monipuolisesti eri pelaajatyyppejä yhtäaikaa kentälle: isoja, pieniä, nopeita, vahvoja, päätöksentekijöitä, ihmistykinkuulia ja panssarivaunuja. Ei ole lähtökohtaa tai ihmistyyppiä, josta rugbynpelaajaksi ei voisi tulla.