kausi2017

Turun Swans sekä Eagles joutuivat taipumaan semifinaaleissa Tampereelle

Turun molemmat joukkueet matkasivat eilen Tampereelle taistelemaan semifinaaleihin.

Naisten peli oli alusta loppuun kovaa rytinää ja sitkeää taistoa, joka kuitenkin päättyi kotijoukkueen selkeään voittoon luvuin 75-0. Swan of the Match -palkinto jaettiin koko kauden tasavarmasti ja uhrautuvasti pelanneiden Henriikka Jokisen ja Hedi Tenhon kesken.

Eagles pöllytti nurmea kovat 80 minuuttia, ja laittoi Tampereen miehet tekemään tosissaan töitä. Kotkien sisukas taistelu ei tällä kertaa ihan riittänyt, kun tasaväkinen ottelu kirjattiin isäntien hyväksi luvuin 40-23.

Turun pisteet: Kristian Saukkoriipi 2 tryta, Eetu Lahtivuori 1 try, Justin Lehmann 1 try, Marko Viljanen 1 penalty goal. Eagle of the Match -tittelin ansaitsi loistavasti pelannut Kristian Saukkoriipi.

Eaglesien periksiantamaton työmyyrä ja Turun rugbyperheen pitkäaikainen jäsen Veikko Ritvonen päätti mittavan rugbyuransa eiliseen otteluun. Kiitokset, kumarrukset ja hatun nostot Veikolle kuluneista vuosista!

Vaikka finaaleissa ei tänä vuonna turkulaisväriä nähdä, on kulunut kausi on ollut kummallekin joukkueelle menestyksekäs ja täynnä suuria edistysharppauksia. Eagles ja Swans vetävät nyt tovin henkeä, ennen kuin aletaan valmistautua kauteen 2018!