Yleinen

Talvitreenit ovat taas alkaneet Turussa

Lyhyehkön treenitauon jälkeen Turun rugbymiehet sekä -naiset ovat taas päässeet tositoimiin. Kauan odotetut talvitreenit ovat alkaneet tutussa Poropuiston kuplahallissa. Kummankin joukkueen treeneissä on ollut ennätyksellisen paljon innokkaita treenaajia, sekä kovaa tekemisen meininkiä.

Miesten joukkue Eagles panostaa alkusyksyn pääasiassa Olympialaisissakin nähtyyn Rugby 7s-peliin, joka eroaa tutummasta Rugby Unionista pääasiassa pelaajamäärän, peliajan ja pelitempon perusteella. Suomessa Rugby 7s:a pelataan talvella turnausmuotoisessa sarjassa ja Unionia koko kesän mittaisessa SM-sarjassa.

Miesten seiskajoukkue treenaa parillisten viikkojen maanantaisin klo 19:45-21:00 Impivaaran jalkapallohallissa JA joka torstaisin klo 20:45-22:00 Poropuiston kuplahallissa (Karhunkatu 1, Turku).

eagles talvitreenit ovat alkaneet
Kuva: Tero Wester

Naisten joukkue Swans harjoittelee syksyllä monipuolisesti rugbyn perusasioita, pelin eri elementtejä sekä Rugby 7s-peliä.

Naiset treenaavat tiistaisin ja torstaisin Poropuiston kuplahallissa (Karhunkatu 1, Turku) klo 20:45-22:00. Tiistain treenit ovat niin kutsuttuja matalan kyynyksen treenejä, joista on hyvä aloittaa, jos laji on uusi. Miehet, naiset ja junnut ovat kaikki tervetulleita!

Sekä Eaglesien että Swanien harjoituksiin toivotaan aina uusia kykyjä! Tule rohkeasti treeneihin yllä ilmoitettuina aikoina, ja anna rugbykärpäsen puraista! Aiempaa kokemusta tai tietoutta ei lajista vaadita, reipas asenne ja pieni yllytyshulluus riittävät.

Tarkempaa tietoa voi halutessaan kysellä etukäteen joukkueenjohtajilta:

Naiset: eaglesladies@gmail.com

Miehet: eagles@rugby.fi