Yleinen

Valmistaudu vuoteen 2016 – Turku Eagles RFC:n kalenteri on nyt myynnissä

Turku Eagles Rugby FC:n näyttävä ja toiminnantäyteinen kalenteri on julkaistu – Turku Rugby Swans Eagles

Hanki ensi vuodeksi oma Turku Eagles RFC -seinäkalenteri ja tuet suomalaista urheilua ja rugbya. Kalenteri kustantaa vaivaiset 10 euroa ja on oivallinen joululahjaidea kaikenikäisille urheilun ystäville.

turku rugby kalenteriTurun rugby-yhteisö palkitsee taas kannattajiaan ja urheilun ystäviä, kun vuoden 2016 upeat vuosikalenterit ovat parhaillaan myynnissä, ja odottavat seinälle ripustamista.

Kalenterikuvina on kauden 2015 otteluissa otettuja toiminnantäyteisiä pelikuvia, joista ei tunnelmaa, vauhtia tai tekemisen meininkiä puutu. Laadukkaat kuvat on ottanut Turku Eagles RFC:n luottokuvaaja Tero Wester.

Kalenteri kustantaa 10 euroa, ja tuotto menee suoraan seuran ja turkulaisen rugbyn toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Kalentereita voi ostaa suoraan seuran jäseniltä tai seuran yhteistyökumppani Whisky Barilta (Yliopistonkatu 19, Turku).

Turku Eagles Rugby Football Club haluaa erityisesti kiittää kalenterikuvat ottanutta ja kalenterin ulkoasun suunnittelusta ja taittotyöstä vastannutta Tero Westeriä, Paino-Kaarinaa laadukkaasta painotyöstä sekä kaikkia mainospaikan kalenterista lunastaineita yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistivat omalla panoksellaan tyylikkään ja käytännöllisen kalenterin julkaisun.

Tue nyt turkulaista liikuntaa ja rugbya ostamalla seuran näyttävä seinäkalenteri, ja vuoden 2016 organisointi luonnistuu helposti vauhdikkaiden urheilukuvien siivittämänä. Vinkkinä, että seuran kalenteri on myös oivallinen joululahjaidea kaikenikäisille urheilun ystäville. Ole nopea, sillä kalenteria tulee myyntiin rajallinen painos!