Yleinen

7’s-viikonloppuna pelattiin kahdella paikkakunnalla

Sateisen ja vienosti myrskyisen Aprillipäivän kunniaksi testattiin rugbykansan huumoria sekä miesten että naisten 7’s SM-sarjan osaturnauksilla.

Eagles

Turun miehet matkasivat kosteaan Hämeenlinnaan tomuttamaan vastustajista talven pölyt. Eaglesit taistelivat ja väänsivät väkivahvasti läpi turnauksen sijoittuen viidensiksi. Turun miesten riveissä oli ilahduttavasti taas useampi ensikertalainen, jotka saivat tärkeää pelikokemusta ennen kesän 15’s-kauden alkua. Eaglesien joukkuepeli ja tekniikka ovat edityneet talven aikana huimasti, joka näkyi myös lauantaina kentällä. Miesten varmat otteet ja kehittynyt pelirohkeus povaavat hyvää toukokuussa alkavalle 15’s Div 1-sarjalle!

Eaglesien tulokset:
Eagles – Linna | 24 – 12
Eagles – HRC 1 | 0 – 50
Vaasa – Eagles | 14 – 5
Eagles – HRC 2 | 38 – 5

Eagle of the tournament-kunniamaininnan saivat Kim Ali-Keskikylä sekä Aleksi Almenoksa.

Miesten kaksiosainen 7’s-sarja päättyi Hämeenlinnan turnaukseen. Eaglesit sijoittuivat turnausten perusteella miesten 7’s SM-sarjan pronssille! Onnea pojat!

Swans

Turun naisten joukkue pelasi tänään vaihtelevassa lumi-, räntä- ja vesisateessa Lempäälässä. Haastavat keliolosuhteet toivat mielenkiintoisen lisän päivän otteluihin, joissa Joutsenet väänsivät suurella ilolla ja taistelutahdolla. 12 naisen joukkueella oli hyvä lähteä odotetusti rankkaan päivään.

Alun haparoinnin jälkeen peli lähti taas luistamaan ja pallot napsumaan kohdilleen. Taklauspelissä oli nähtävissä vielä jonkun verran parantamisen varaa, mutta kehittynyt syöttöpeli osoitti talven harjoittelun tuottaneen tulosta. Turnaus osoitti Swanien 15’s-tyylisessä pelaamisessa olevan vielä kehitettävää 7’s-kentille. Tunnetusti Swanien vahvuutena oli taas joukkuepeli, jossa tasavahva kentällinen pelaa hyvin yhteen ja luottaa toisiinsa.

Harmillisesti Warriors Gold joutui luovuttamaan päivän viimeisen ottelun Swaneja vastaan, jolloin Joutsenten turnaus jäi vain kahden pelin mittaiseksi.

Swanien tulokset:
Swans – Warriors Gold | 47 – 0
Linna – Turku | 7 – 5
Swans – Warriors Gold | Luovutusvoitto Swaneille

Swan of the Tournament -palkinnon pokkasi turnauksen parhaat taklaukset iskenyt Tuija Jyrkkiö.

Turnauksesta lähdetään kotiin hyvillä mielin ja tyytyväisinä hienoista onnistumisista ja eksoottisesta kokemuksesta 👍