7's 2019

Swans haastoi vastustajia kahden joukkueen voimin Valkeakosken 7s-turnauksessa

Posted

Naisten 7s-sarjan toinen osaturnaus pelattiin sunnuntaina 28.4. Valkeakosken legandaarisella Tehtaan kentällä. Swans teki omaa seurahistoriaa lähettämällä turnaukseen peräti kaksi joukkuetta: kilpailullisen ”Swans Black” ja kehitystä ja pelikokemusta hakevan ”Swans White”-joukkueen.

Turnauspäivä oli kummaltakin joukkueelta onnistunut, kun asetettuja tavoitteita saavutettiin ja yksilötasolla usea pelaaja otti tavallista enemmän roolia ja onnistumisia ropisi jokaiselle. Swans Black osoitti taistelullaan, että myös Turussa osataan pelata seiskaa! Swanien taidokas pallonkäsittely ja hyvin rakentunut puolustuspeli laittoi vastustajat todella koville. Swans White olis vahvasti forward-painotteinen, ja pelailu myötäili myös paljolti forward-peliä. Päivän tärkeimmät tavoitteet, eli pelikokemuksen saaminen uusille pelaajille ja taklaus- sekä pallonkäsittelyrutiinin kerryttäminen, kuitenkin täyttyivät kirkkaasti.

Turnauksen päätteeksi Swans Black sijoittui hienosti viidenneksi ja White jäi viimeiselle eli 8. sijalle. Turnauspäivä oli antoisa ja todella tärkeää treeniä lähestyvää XV-kautta varten.