Yleinen

Nainen, sinulle on haaste – kokeile Rugbya

Turku Rugby Swans – Kokeile sinäkin rugbya!

Kokeile rugbya ilmaiseksi, ilman paineita hyvässä porukassa! Joukkuelaji vailla vertaa, parasta, mitä Turku voi tarjota! Rugby on laji, joka sopii kaikille, ikään, kuntoon, elämäntilanteeseen tai urheilutaustaan katsomatta. Kokeile nyt!

 

Haluatko kokeilla jotain uutta, haastavaa, ehkä hieman pelottavaa, säväyttävää, taktista, rentouttavaa, viihdyttävää, addiktoivaa ja täynnä iloa sekä rakkautta olevaa lajia?

Turku Rugby Swans -joukkue järjestää uteliaille, lajista kiinnostuneille, yllytyshulluille ja kokeilunhaluisille naisille tilaisuuden päästä kokeilemaan pallopelien verratonta kuningaslajia, Rugbya. Järjestämme marraskuussa 4 kokeilutreenikertaa, jolloin tutustutaan rugbyn perusteisiin helppojen harjoitteiden kautta. Kynnys tulla kokeilemaan on todella matala, aiempaa kokemusta lajista, pallopeleistä tai edes urheilusta ei tarvita.

Rugby on älyä, itsensä haastamista ja huumoria vaativa laji, jonka voi hyvin aloittaa vaikka myöhemmällä iällä. Joukkueeseen ovat tervetulleita niin aktiiviset kuin entiset urheilijat ja myös ne, joilla urheilutaustaa ei ole. Joukkueeseen tarvitaan isoja, pieniä, nopeita, vahvoja, rauhallisia, raivokkaita, äänekkäitä, hiljaisia, verkkaisia ja ennen kaikkea tavallisia naisia – kaikille löytyy pelipaikka. Tärkeintä on asenne, heittäytymiskyky, ennakkoluulottomuus ja halu pitää hauskaa hyvässä porukassa!

Avoimet treenit pidetään Poropuiston kuplahallissa (Karhunkatu 1, Turku) klo. 20.45 – 22.00 seuraavina päivinä:

5.11.

12.11.

19.11.

26.11.

Varusteiksi riittävät nappikset tai muut ulkojuoksukengät, kestävät ja lämpimät urheiluvaatteet, vesipullo ja halutessasi hammassuojat.

Jätä tällä kertaa tekosyyt nurkkaan ja haasta itsesi kokeilemaan jotain uutta. Rugby sopii maineestaan huolimatta aivan kaikille, joten saavu avoimin mielin hallille yllä mainittuina aikoina ja annan meidän näyttää sinulle, miksi Rugby nyt vaan on maailman hienoin, hauskin ja koukuttavin juttu!

Kokeile sinäkin - Swans kävi viime talvena Jyväskylän Snow Rugbyssa pöllyttämässä lunta ja heiluttelemassa purjoja. <br> Snow Rugby järjestetään taas helmikuussa 2016, tuu mukaan!
Swanit kävivät viime talvena Jyväskylän Snow Rugbyssa pöllyttämässä lunta ja heiluttelemassa purjoja. Legendaarinen Snow Rugby järjestetään taas helmikuussa 2016, tuu mukaan!

Lisätietoja saat Swans-joukkueen Facebook-tapahtumasta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen eaglesladies@gmail.com

Ps. Miesten joukkue Eagleseilla on vastaava try out-kausi edessä vuodenvaihteen jälkeen, joten pysy kuulolla.