Yleinen

Turku Eagles RFC:n syyskausi on alkanut!

Turku Eagles RFC on aloittanut valmistautumisen kaudelle 2016

Rugby on joukkuelaji, joka vaatii koko vuoden valmistautumisen kesällä pelattavaan kauteen. Eagles ja Swans treeneevat jo täysillä.

Rugbysyksy on käynnistynyt Turussa mukavasti. Alavireisesti mennyt kausi jätti sopivasti treenikimmoketta tulevaan kauteen, harjoitushalli saatiin talkoovoimin pystyyn, minkä lisäksi kouluissa pidetyille rugbytunneille on osallistunut jo huikeat 920 oppilasta. Seuran pelaajat ja aktiivit ohjaavat säännöllisesti Turun seudun nuoria rugbyn pariin Turun kaupungin tarjoamilla MIHI-vuoroilla.

Miesten ja naisten joukkueet treenaavat jo ahkerasti talviharjoitteluhallin uumenissa. Rekrytointikampanjat ovat käynnissä, talveksi suunnitellaan voitokasta reissua Snow Rugbyyn sekä selvitellään mahdollisuuksia järjestää harjoitusotteluita ja osallistua 7-turnauksiin. Vaikka varsinainen pelikausi ei ole edes käynnissä, tapahtumia ja tekemistä on käynnissä koko ajan!

TW_1DX_9434
Eaglesien väkivahvaa työntöä viime kesältä. Kuva: Tero Wester

Lisäpotkua uuteen kauteen haetaan myös uusista nettisivuista – joilta tiedon pitäisi kerrankin löytyä helposti! Suurkiitos uudistustyötä tehneelle ryhmälle: joka tilanteessa luotettavalle Hanne Yli-Parkakselle, seuran omalle valtakunnalliselle rugbytoimittaja Anna-Maija Naakalle, koulurekryn suurmies Jaakko Kanniaiselle ja tietenkin Super-Jessi Mäenpäälle, joka on vastannut yksin sivujen teknisestä toteutuksesta, ja jota ilman uudet sivut olisivat vain utopistinen ja pölyttyvä haave.

Eagles RFC:n valmistautuminen kauteen 2016 on jo täydessä vauhdissa, ensi kaudesta odotetaankin menestyksekästä kaikilla osa-alueilla.